Aleksi Nurminen
Hei, kiva kun löysit sivuilleni! :)
Aleksi
Eräänä synkkänä ja myrskyisenä yönä, vai oliko se sittenkin kaunis aurinkoinen kesäpäivä? Noh, puhutaan kuitenkin vuodesta 1987, kun tän tyypin tarina alkoi pienessä kaupungissa Pirkanmaalla, Mäntässä. Sittemmin tieni on kulkenut Uudellemaalle Hyvinkäälle.
Harrastuksiin ja vapaa-aikaan kuuluu teatteritoimintaa, näyttelemistä, laulamista, luonnossa liikkumista ja eläinrakkaana ihmisenä myös ratsastaminen.
Valokuvaaja
Valokuvaus on ollut isossa roolissa oikeastaan koko elämäni. Se on ollut luonteva tapa kohdata ihmisiä, nähdä elämän monimuotoisuutta sekä ilmaista omia tunteita ja ajatuksia.
Valokuvaajana minulle on tärkeää nähdä ja kohdata ihminen ihmisenä. Haluan kuvillani antaa ihmisille kokemuksen nähdyksi tulemisesta ja siitä, että jokainen ihminen on arvokas, kaunis ja tärkeä.
Kuvissani isossa roolissa on tarinallisuus, se että kuvan merkitys on isompi kuin, että kuva olisi pelkkä kuva. Haluan kuviini luoda syvemmän merkityksen, sen että kuvattava henkilö voi löytää oman aidon itsensä kuvista, tai juuri sen osan jonka on valmis näyttämään sillä hetkellä.

Työhistoria
Viime vuodet olen työskennellyt Hyvinkään kaupungilla HR Järjestelmäasiantuntijana. Työtehtäväni on painottuneet HR-järjestelmien kokonaisvaltaiseen hallintaan, eli pääkäyttäjyys, järjestelmien ylläpito ja kehittäminen sekä koko henkilöstön käyttäjätuen antamiseen. Työtehtäviini sisältyy myös palkanlaskennanpääkäyttäjyys ja tarvittaessa koko palkanmaksuprosessin toteuttaminen palkanlaskentajärjestelmässä. Olennainen osa työtehtäviäni on myös olla erinäisiin sidosryhmiin/järjestelmätoimittajiin yhteydessä ja koordinoida järjestelmiin liittyviä muutostarpeita ja kehittämistä.
Hyvinkään kaupungilla olen saanut olla myös rakentamassa ja toteuttamassa korona -aikana alkanutta striimi-toteutusta Poikkeustilaklubi (On Air Hyvinkää), leikillisenä tittelinä Head of Operations. :)
Oma yrittäjyys on myös kulkenut jo useampia vuosia matkassa mukana. Yritystoiminta on sivutoimista ja toteutan sen kautta hieman kaikkea mahdollista viihde-elektroniikan, mobiililaitteiden, tietotekniikan, esitystekniikan parissa, sekä www -koodamista, että graafisia -julkaisuja. Viime vuosien aikana oma mielenkiinto on ennen kaikkea alkanut painottua enemmän kuvaamiseen ja graafiseen tekemiseen.
Historiassa on myös kokemusta niin maanrakennuksesta, rakentamisesta ja remontoinnista, inva-/tila-/taksinkuljettajana toimimisesta, kuin myynnistä.
Työkokemukset
2016 - HR Järjestelmäasiantuntija, Hyvinkään kaupunki
2008 - Yrittäjä, Digi Alexi

2016 Rekrytoija, Hyvinkään kaupunki
2015 Toimistotyöntekijä, Hyvinkään kaupunki
2014 Järjestelmäasiantuntija - Myyjä, Hyvinkään Väripinta / Värisilmä Hyvinkää
2008-2019 Taksinkuljettaja, Hyvinkään Taksit
2007-2008 Mikrotuki, Hyvinkään kaupunki
2006 Kalusteasentajan työpari, Urge Ky
2005 Kaivinkoneenkuljettajan työpari, Maanrakennus Mikko Tiensuu Oy

Avainsanoja
#valokuvaaja #videokuvaaja #järjestelmäasiantuntija #sisällöntuottaja #photoshop #lightroom #indesign #premiere #konsultointi #tukipalvelut #striimaus #livestriimaus #tekniikka

Avoin hakemus
Olen avoin kuulemaan kaikenlaisista uusista työmahdollisuuksista! :)
Takaisin alkuun